Kleurplaatactie voor Sinterklaas inzending voor 15 november

sIMG 20191123 111158      sIMG 20191123 111040

Beste kinderen uit de wijk Kiekenhaag.

 

Sinterklaas laat het Feestcomité Kiekenhaag weten dat hij dit jaar niet op bezoek kan komen in de gezellige garage van Luc en Sonja.

Al die lieve en brave kindjes bij elkaar, samen met hun ouders, is in dit corona-jaar een te druk feest en we willen toch ook absoluut niet dat Sinterklaas ziek zou worden!

Want Sinterklaas en zijn Pieten komen wel nog pakjes leveren als jullie slapen! 

 

Maar Sinterklaas houdt wel nog steeds van jullie tekeningen en kleurplaten!

Dus haal je stiften, wasco's, verfdoos of kleurpotloden uit de kast en kleuren maar!

Elk kind t.e.m. de leeftijd van 10 jaar en woonachtig in de wijk, dat een kleurplaat of persoonlijke tekening doorstuurt naar het mailadres

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (indien niet mogelijk volstaat alle gegevens) zal op zaterdagvoormiddag 28 november een gezant van de Sint mogen verwachten met snoepgoed en een geschenkje.

Deze kleurplaat (of enkel de gegevens) moet voor zondag 15 november verstuurd zijn. Latere zendingen worden niet meer aanvaard.

Enkel indien ALLE gegevens (naam, voornaam, adres, emailadres, geslacht en leeftijd) zijn ingevuld, kan je een gezant van de Sint verwachten.

 

voorbeeld:  brief en kleurplaat

 

En ... hang ook een tekening voor het raam: de Sint is daar vast en zeker heel blij mee en al deze mooie kleuren zal onze Wijk Kiekenhaag opfleuren! 

 

Vele gezonde groeten van 

Het Feestcomité Kiekenhaag VZW