*** 25/11/2017***

Veel kindjes hebben er dagenlang naar uitgekeken, Sinterklaas en de Pieten komen naar de Wijk Kiekenhaag!

Met zijn witte Sintmobiel kwam hij aan bij Luc en Sonja. Sinterklaas bedankte het KiekenhaagComité voor de uitnodiging en vertelde dat hij de kindjes van de Wijk Kiekenhaag absoluut wou zien. Groot en klein zongen uit volle borst Sinterklaasliedjes; Sinterklaas maakte er ook een wedstrijd van: wie zong het mooist en het luidst: de kinderen van de Kiekenhaagwijk of hun mama's en de papa's en grootouders? Wat denk je zelf? ...De kinderen natuurlijk : hun stemmetjes waren het best opgewarmd!

De Dakpiet, de Piet met de vuile schoenen,  en de Boekpiet, de Piet met de propere schoenen, hielpen de Sint bij het ontvangen van alle mooie tekeningen. De andere Zwarte Pieten hadden nog heel wat werk om het speelgoed en snoep in te pakken tegen 6 december. Maar, het meest spannende moment van de voormiddag is toch de Sint even persoonlijk een hand te geven, hun tekening te tonen én misschien ook wel een beetje snoepgoed te ontvangen.  De kapoenen van de Kiekenhaagwijk mochten eindelijk één voor één bij de Sint. Sinterklaas luisterde aandachtig naar de grote en kleine geheimpjes , gaf goede raad voor het komende jaar en zag er heel gelukkig uit! Hij beloofde om ook volgend jaar terug te komen!

Na een drankje voor groot en klein wandelden of fietsten onze buren met hun kleine schavuiten naar huis, dromend en hopend over wat Sinterklaas en de Zwarte Pieten binnen enkele dagen in hun schoentje komen leggen......Comit welkom

Bedankt, Sonja, Luc en de talrijke vrijwilligers voor de gastvrijheid en de hartverwarmende drankjes! (25/11/2017 - DD)

 

 Foto's op de website worden met grote zorg geselecteerd. Indien u bezwaar heeft bij de publicatie van een foto, gelieve u dit te melden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .